..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..
2. april
Dagfinn Kolberg presenterer: Fotoutstilling/salgsutstilling
"15 år med Lappland på hjernen"
Åpning av utstilling i Sanseriet i Støabakken, Vestfossen (vis a vis Sparebanken Øst) lørdag 14. april kl. 12.00. Minikonsert ved åpningen.

Dagfinn Kolberg oppsummerer med denne utstillingen sin forkjærlighet for Svensk Lappland, Verdensarvområdet Laponia og Sarek Nasjonalpark spesielt. Dagfinn la igjen minst halve hjertet og halve sjela i Sarek på den første turen dit sammen med filmfotograf Arne Nævra i mai 1992. Etter å ha lest Edvin Nilssons "Mitt vildmarksrike" fra perm til perm, gang etter gang, var det en drøm som ble virkelighet.
Turen til Sareks hjerte, Rapaselet, i 1992 ble starten på et villmarkseventyr som fortsatte år etter år, og som ennå ikke er avsluttet. Men etter 15 år, 20 turer og til sammen mye over ett år tilbrakt i villmarka over alle villmarker, er tiden inne for en aldri så liten oppsummering.
Dagfinn har skrevet utallige artikler om Sarek, sunget sine sanger inspirert av Sarek på utallige konserter, og ikke minst jobbet med Arne Nævra på filmklassikeren Elgenes Dal og boka med samme navn. Filmen og boka medførte flere opphold i Sarek av opptil sju ukers varighet. Opplevelser som er etset i pannebrasken.

Flere av sangene som Dagfinn har skrevet og utgitt på cd (hør Dronningdrøm, 2002 og Funnet min flokk, 2004) henter inspirasjon fra Svensk Lappland. Noen av disse låtene presenteres live ved åpningen av fotoutstillingen.

Velkommen til villmarkssus i Sanseriet i Vestfossen,
lørdag 14. april kl. 12.00

NB Dette er første del av utstillingen "15 år med Lappland på hjernen". Del 2 presenteres i de dype skoger utenfor Vestfossen (Kolbergåsen ved Junger) søndag 6. mai kl. 13.00.Copyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad