..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..
28. april
Fotoutstilling i svarte skauen, med konsert!
Fotografier av Dagfinn Kolberg
Sted: Kolbergåsen v/ Junger (innenfor Ormåsen i Øvre Eiker)
Veien merket fra Ormåsen. Husk bompenger
Tid: Søndag 6. mai kl. 13-16

Dagfinn Kolberg inviterer for tredje gang til utendørs fotoutstilling uansett vær på Kolbergåsen ved Junger søndag 6. mai kl. 13-16. Dagfinn åpner utstillingen med konsert kl. 13. Det er en utvidet "15 år med Lappland på hjernen"-utstilling som denne søndagen finner veien inn i Øvre Eikers dype skoger. Første del av utstillingen henger allerede i Sanseriet i Vestfossen.

I tillegg til bilder fra mer enn 20 turer til Svensk Lappland blir det også noen ferske motiver fra Eiker.

Sarek Nasjonalpark (opprettet 1909) i Svensk Lappland har vært Dagfinn Kolbergs store inspirasjonskilde i 15 år. Siden første turen i mai-92 har det blitt mer enn 20 opphold i denne unike skandinaviske villmark. Sarek er en del av Lapponia, Verdensarvområde. Stor elg, store rovdyr, urskog, endeløse myrer, vann og høyfjell. Lapponia har alt dette og mer.

Med denne fotoutstillingen oppsummerer Dagfinn alle turene og vil prøve å formidle de enormt sterke opplevelsene. Konserten som åpner utstillingen vil inneholde låter som er inspirert av Lapponia og særlig Sarek. Låter som finnes på cd-utgivelsene Dronningdrøm og Funnet min flokk.

Det blir servering av skaukaffe og som sagt er det overhodet ikke værforbehold. Så kle deg etter forholdene og ta søndag 6. mai i Øvre Eikers dype skoger.
www.dagfinnkolberg.netCopyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad