..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..

 

21. september 2007
Dagfinn Kolberg - skaurock utendørs i Rollag

Dagfinn Kolberg, skaurocker og naturfotograf fra Vestfossen, liker best å holde utendørs konserter til alle årstider. Lørdag 29. september skjer nettopp dette i Rollag, nærmere bestemt på Rundingen Gård. Gården ligger mellom Rollag sentrum og Rollag stavkirke, og det er innkjøring ved Søre Traaen.
Dagfinn Kolberg kjører et enmanns-show som etterhvert har blitt hans varemerke, det vil si egne låter (og en smak av Neil Young selvsagt) som ledsages av både naturfotografier og naturfilm på storskjerm. Bilder og film er fra lokale "jordbærsteder" som Holtefjell og Rollagfjell, samt villmark og dyreliv i Laponia, det ypperste som skandinavisk natur har å by på.
Det er Roy Sjødal på Rundingen Gård som står som primus motor bak dette arrangementet, som foregår mellom 20.00 og 22.00 denne lørdagskvelden. Det blir enkel servering og billetter selges ved inngangen. Ta med sitteunderlag og husk varme klær. Velkommen til en opplevelse tett på natur og musikk og med stjernehimmelen som tak.
For nærmere info. ring 95775450.

Dagfinn Kolberg jobber for tiden med sin fjerde CD-utgivelse, etter Dronningdrøm(2002), Funnet min flokk(2004) og 3320 Vestfossen(2006). Den nye utgivelsen ligger i landskapet roots/country og spilles inn i Peak Studio i Vestfossen. Med på laget er en solid musikergjeng: Ben Basgård (gitar,lapsteel), Olaf Olsen(bass,ståbass, banjo m.m.), Eivind Kløverød (trommer,perkusjon) og Fredrik Barstad (piano, pumpeorgel). Både Basgård og Kløverød er bl.a kjent for samarbeid med Jonas Fjeld og Ole Paus. Olaf Olsen trakterer til daglig trommer i Big Bang men på denne plata spiller han på nye strenger i dobbelt forstand. Fredrik Barstad er bl.a kjent fra bandet Frimand Ti av låtene på plata er skrevet av Dagfinn sjøl. I tillegg blir det tolkninger av to Neil Young klassikere; Pocahontas og Heart of Gold. Noen av låtene fra den nye plata presenteres i Rollag.

Copyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad