..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..

 

15. oktober 2007
Dagfinn Kolberg til Eidsfoss
"Skaumann" - kåseri og konsert med naturfoto og film

Fredag 26. okt. kommer Vestfossing, musiker og naturfotograf Dagfinn Kolberg til Eidsfoss, det særegne tettstedet i sørenden av Eikern. Konserten foregår i kantina på Verket kl. 20.00-22.00. Servering av forfriskninger.
"Skaumann" er en forestilling om livslang kjærlighet til natur. Dagfinn tar deg med til "jordbærsteder", fra pinnsvin rundt husveggene, via bølgende kornåkre i frodig kulturlandskap, til skjeggraner og krokfuru i gammelskog, og sist men ikke minst til endeløs villmark i Lapponia, med brunstig elg og møter med bjørn. Alt dette formidles med fotografier, film, utdypende kommentarer og egenkomponert musikk med norske tekster; SKAUROCK! En smak av Neil Young blir det også.
Dagfinn Kolberg er musiker og fotograf på heltid, har skrevet utallige artikler om natur, bok om Sarek Nasjonalpark i Svensk Lappland, og har utgitt tre cd'er med egen musikk. Dagfinn jobber i disse dager med sin fjerde cd-utgivelse. Plata "Skaumann" slippes i slutten av november. Flere låter fra den nye plata presenteres i Eidsfoss 26. okt.
Arrangør: Galleri agn v/Ragnhild tlf. 97528431.
Dagfinn Kolberg mob. 99475234
e-post: post@dagfinnkolberg.net
hj.side: www.dagfinnkolberg.netCopyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad