..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..

 

23. juni 2011

Dagfinn Kolberg inviterer:
Grøllakonserten 2011 på Holtefjell - Søndag 26. juni kl. 13.00
10-års jubileumskonsert!
Holtefjell (ligger i Øvre Eiker og Flesberg) er fortsatt i 2011 et navn som klinger godt i ørene til folk med sans for dype og gamle skoger med stor grad av uberørthet. Et skogsplatå på ca. 20 kvadratkilometer og som stort sett ligger mellom 600 og 700 meter over havet. Kupert og vilt terreng og med et ukjent antall koller, tjern og myrer. Rikt dyre- og planteliv. Et snev av villmarkssus!
Her har naturfotograf og skaurocker Dagfinn Kolberg gått omkring til alle årstider i mer enn en mannsalder. Og her har han hentet inspirasjon til mange av sangene på de hittil fem cd-utgivelsene. Og midt inne i hjertet av dette området, ved Grøllafurua, startet tradisjonen med utendørs skaukonserter langt fra allfarvei. Det var i 2001!
Konsert ved Grølla har han hatt hvert år siden og dermed er det nå i 2011 duket for en aldri så liten 10-års feiring.
Det er en stor glede å ønske velkommen til Grøllafurua søndag 26. juni kl. 13.00, til de dype skogers kulturelle høydepunkt; skaurock med Dagfinn! Konserten gjennomføres som vanlig uansett vær. Hatten sendes rundt etter konserten. Mulighet for signerte cd'er. Servering av rykende varm skaukaffe.
Anbefalt adkomst: kjør til Vestbysetra i Bingen (husk bompenger), følg blåmerket løype mot Krokvann/Hoensvann. Ta av til høyre fra blåmerket sti ved slippmyrene (før du kommer til Krokvann). Ca. 500 meter fra blåmerket sti til Grøllafurua. Beregn mellom halvannen og to timer til gåturen fra Vestbysetra til Grøllafurua.
En tur i Holtefjells eventyrskoger med skaurock ved Grøllafurua er garantert balsam for kropp og sjel.
Mvh Dagfinn

 


Copyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad