..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..

 

 

 

 

7. mai 2015
Hei! Ny pressemelding fra Dagfinn i bryggerhuset på Kolberghaugen

Vår i blodet – Dagfinn Kolberg
Hva: Salgsutstilling, egne naturfotografier.
Hvor: Sanseriet i Vestfossen
Når: Fra 6. mai til 1. juli 2015
Åpningstider: 10-17 (hverdag), 10-15 (lørdag)

Skaurocker og filmfotograf Dagfinn Kolberg fra Vestfossen er utrettelig ute med kamera året rundt. Mye av tiden i den nære naturen i Eikerbygda. Og det blir det mye spennende motiver av!Nå presenterer Dagfinn et godt knippe med bilder fra denne våren. Her er blomster, dyreliv og
landskap, og alt dette er jo sånt som det er viktig å minne folk på at vi må ta vare på.
Bildene ble vist på en happening i de dype skoger søndag 3. mai, men nå skal de altså ned til sivilisasjoen og bli lett tilgjengelig! Det er kanksje viktigerer enn noensinne å vise mer respekt for alt vi har rundt oss som ikke er menneskeskapt.
Moder Jord er under stadig hissigere angrep fra oss mennesker, og respekten for landskap og levende liv må sterkere tilbake både lokalt og globalt. Hvert enkelt menneske kan gjøre en innsats her! Vi kan godt fortsette med vår “tut og kjør” mentalitet, men i enden av den firefelts motorveien er det garantert ikke noe hyggelig sted å være. Vår i blodet er en hyllest til den absolutte skjønnheten i naturen og til de levende skapninger der ute, enten det er blomster, trær, insekter, frosk, fugl eller pattedyr. Bildene varierer fra små (A4) med ramme til store lerreter.

mvh
Dagfinn Kolberg
99475234
post@dagfinnkolberg.net
www.dagfinnkolberg.netCopyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad