..:: Hovedsiden - Om Dagfinn - Kontakt - CD Samling - Bilder - Bøker - Konserter/forestillinger ::..

 

 

 

21. juni 2016
For 16. gang inviterer skaurocker Dagfinn Kolberg til konsert ved den gamle og legendariske Grøllafurua, langt til skogs på vakre Holtefjell. Det skjer søndag 26. juni kl 13. Det er et stykke å gå til konsert-arenaen, men man får betalt i form av en unik naturopplevelse og en musikalsk opplevelse av de sjeldne. Dagfinn synger og spiller gitar og munnspill, mest egne låter, men også Neil Young. Dette blir en selvfølgelig oppvarming til selveste Neil Young på Stavernfestivalen 7. juli! Kolberg forteller også fra egne opplevelser i naturens verden, fra gammelskogen, fra villmarka, om nærmøter med ville dyr.
Anbefalt løype er blåmerket sti fra Vestbysetra i Bingen, retning Krokvann. Ta til venstre ved “slippmyrene” før Krokvann, derfra ca. 500 meter ned til vannet Grølla og Grøllafurua. Det er også mulig å gå fra Hoensvannet i sør, fra Midtstua i øst og fra Røllsvann i vest. Kart: Eiker Vest Holtefjell.

Info. på tlf. 99475234. Servering av skaukaffe (som vanlig). “Inngang”: Hatten går rundt (som vanlig). Holtefjell-platået ligger i Øvre Eiker og Flesberg, Grøllafurua står i Øvre Eiker (men ikke langt fra grensa til Flesberg). Det er få hytter og herlig fritt for veier og hogstflater oppe på selve platået. Holtefjell er et unikt stykke skogsmark!

mvh Dagfinn Kolberg
99475234
post@dagfinnkolberg.net
www.dagfinnkolberg.net
www.facebook.com/dagfinnkolberg
www.youtube.com/dagfinnkolberg

 
Foto: Maria Vatne Payne

F
Copyright © Dagfinn Kolberg 2005
Design Alexsander.net Drift: Per Ivar Søbstad